text1
text2
Ciutats.info+a Google+ Facebook Twitter Ciutats.info
HEADER generated in 0.0982 seconds
5 de 5 vot/s


Visitur

Visitur

Tortosa, ciutat situada a la vall baixa del riu Ebre, ha estat sempre zona de confluència de cultures. L'esdevenir de la ciutat ens ha deixat vestigis de diferents èpoques, des dels primitius pobladors ilercavons, passant pels romans, visigots, sarraïns, jueus i cristians, ha estat una cruïlla de cultures. Es conserva el Castell àrab de la Suda (avui Parador Nacional), palaus medievals, excepcional Catedral gòtica, amb emprentes del barroc, (es va alçar damunt d'una estructura romànica), edificis renaixentistes (destacar el pati del Col·legi de Sant Jaume i Sant Maties, l'únic exemple a Catalunya), cases modernistes, carrerons laberíntics dibuixant l'estructura del call jueu, ( l'Alfama de Tortosa era una de les més importants del país), etc...

La visita a la ciutat sorprèn als viatgers que mai poden pensar en trobar un tant important patrimoni en una ciutat fins ara desconeguda.

Qui som ?

Som una empresa de serveis turístics, especialitzada en visites guiades i acompanyament pels diferents indrets de la ciutat de Tortosa i les Terres de l'Ebre.

Comptem amb professionals, que li faran molt agradable una visita a la ciutat i als seus monuments ajudant-los a seguir l'história. Tanmateix els podem apropar al Parc Natural del Delta de l'Ebre, als Ports de Tortosa-Beseit, la Terra Alta i la Batalla de l'Ebre.

Podem fer una estada a mida de les seves preferències.

Si desija saber més sobre nosaltres o sobre els serveis que li podem oferir, no dubte en posarse en contacte , estarem encantats de facilitarli tota la informació que nessecite.

ITINERARIS RECOMANATS

Visita general:
Es un itinerari de 3 hores aprox. que consisteix en visitar el Castell de la Suda, l'Escorxador, la Catedral i l'exposició, el Casc Antic i Façana fluvial de la Ciutat.
Monuments principals:
La durada aprox. de la visita es de 3 hores, en la que veurem la Catedral de Tortosa i la seva exposició, el Palau Episcopal, el Palau Oliver de Boteller, el Portal del Romeu, els Jutjats i els Reials col·legis de Sant Jaume i Sant Maties.

ITINERARIS ESPECIALS

Parcs i jardins:
La durada aprox. es de 2 hores i es visiten els Jardins del Princep, l'Escorxador, el Mercat Municipal, el Parc Teodoro González i la seva llotja.
Turtuxa, ciutat de l'al-andalus:
Durada aprox. de l'itinerari, 3 hores, es visita els Reials Col·legis de Sant Jaume i Sant Maties, la Catedral, el Museu i el Castell de la Suda.
La Tortosa Jueva:
Durada aprox. de 2 a 3 hores, es visita el Call Jueu i la Catedral.
La Tortosa modernista:
Durada aprox. 2 hores, consisteix en visitar els Eixamples de la Ciutat, Cases Modernistes, el Mercat Municipal, el Parc Teodoro González i l'Escorxador.
Muralles i fortificacions de la ciutat:
Durada aprox. 2 hores, l'itinerari inclou el Castell de la Suda i la Fortificació de les Avançades de Sant Joan.
La Catedral i l'Observatori de l'Ebre:
Durada de la visita, de 2 a 3 hores i es visita la Catedral juntament amb l'exposició i l'Observatori Meteorològic de l'Ebre.

ITINERARIS PER LA ZONA

Terres de l'Ebre:
Possibles itineraris a combinar al seu gust.
- L'Assut i les Coves de Benifallet.
- La Terra Alta (Castell de Miravet, cellers de Gandesa i Pinell de Brai, entorn de la Batalla de l'Ebre).
- A la costa : l'Ampolla, El Perelló i Sant Carles de la Ràpita.
- L'Ametlla de Mar (museu de ceràmica popular)
- Passeig pel Riu Ebre.

Per a més informació i horaris consulteu aquí.

 

Botiga

Trobará al seu abast una col·lecció d'articles de tota mena, per recordar la seva estada a Tortosa, i per regalar als seus familiars i amics.

Disposem de records en articles religiosos, amb imatges de la Verge de la Cinta,
cintes beneídes, ceràmiques típiques, figures populars emblemàtiques de la ciutat (cucaferes i gegants), llibres, i moltes més coses, que veuran en la seva visita a la nostra botiga a la Catedral.

Adreça i contacte

C. Palau,5 Tortosa
Telèfon: 977 44 61 28
Horari Avui:
10:00-13:00
16:00-18:00
Horari Setmana:
Dilluns
Tancat
Dimarts
10:00-13:00
16:00-18:00
Dimecres
10:00-13:00
16:00-18:00
Dijous
10:00-13:00
16:00-18:00
Divendres
10:00-13:00
16:00-18:00
Dissabte
10:00-13:00
16:00-18:00
Diumenge
12:30-14:00

Envia una consulta

CAPTCHA code

Situació al mapa

Escriu la teva opinió!

CAPTCHA code